- 1 + 1 za 50%
Toto zboží včera zakoupilo 48 zákazníků
FAT BURNER 40+ je doplněk stravy s obsahem guarany, kofeinu, extraktu ze zeleného čaje, synefrinu, extraktu z černého pepře a chromu. Denní dávka 1 kapsle obsahuje 144 mg kofeinu. Produkt obsahuje také extrakt ze zeleného čaje standardizovaný na 50 % polyfenolů, extrakt z černého pepře standardizovaný na 95 % piperinu a chrom, který přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a udržení normální hladiny glukózy v krvi. Balení obsahuje 60 kapslí a při dávkování 1 kapsle denně vystačí přibližně na 2 měsíce pravidelného užívání.
FAT BURNER 40+ – komplex s kofeinem, guaranou, zeleným čajem, synefrinem a chromem
FAT BURNER 40+ je doplněk stravy s obsahem rostlinných extraktů, kofeinu, synefrinu, extraktu z černého pepře a chromu. Produkt je určen pro dospělé osoby, které chtějí zařadit komplexní doplněk s obsahem kofeinu do svého aktivního režimu.
Základem složení je guarana (Paullinia cupana Kunth) s přirozeným obsahem kofeinu, samostatně přidaný kofein, extrakt ze zeleného čaje z listů Camellia sinensis standardizovaný na 50 % polyfenolů, synefrin z extraktu kůry Citrus aurantium, extrakt z černého pepře z plodů Piper nigrum standardizovaný na 95 % piperinu a chrom ve formě chloridu chromitého.
Proč zvolit NERO FAT BURNER 40+?
- Komplex rostlinných extraktů a aktivních látek
- Guarana s přirozeným obsahem kofeinu
- Obsahuje 144 mg kofeinu v denní dávce
- Extrakt ze zeleného čaje standardizovaný na 50 % polyfenolů
- Synefrin z extraktu kůry Citrus aurantium
- Extrakt z černého pepře standardizovaný na 95 % piperinu
- Obsahuje chrom ve formě chloridu chromitého
- Dávkování 1 kapsle denně
- 60 kapslí v balení
- Balení vystačí přibližně na 2 měsíce
Naší prioritou je nejvyšší kvalita
Používáme pečlivě vybrané suroviny, dbáme na kontrolované zpracování.
Každý produkt prochází ve výrobě 3 fázemi testování a výroba je podložena certifikáty GMP, HACCP a IFS Food.
Kvalita je navíc ověřována nezávislou švýcarskou laboratoří Swiss Lab Testing
Produkt neobsahuje umělá barviva, aromata, sladidla, laktózu, lepek ani sóju
Složení: Guarana – extrakt ze semen Paullinia cupana Kunth s obsahem přírodního kofeinu 22 %, kofein, extrakt ze zeleného čaje z listů Camellia sinensis standardizovaný na 50 % polyfenolů, synefrin – extrakt z kůry Citrus aurantium, černý pepř – extrakt z plodů Piper nigrum standardizovaný na 95 % piperinu, chlorid chromitý, mikrokrystalická celulóza (nosič), hořečnaté soli mastných kyselin (protispékavá látka), HPMC kapsle
- Obsah v 1 kapsli
- 144 mg kofeinu
- Doporučené dávkování
- 1 kapsle denně
- Vhodné pro děti
- ne
- Příchuť
- bez příchutě
- Konzistence
- kapsle
- Bez GMO
- ano
- Počet tablet
- 60
- Vegan
- ano
- Bez lepku
- ano
- Bez stabilizátorů
- ano
WBFC s.r.o. Rohanské nábřeží 678/23 186 00, Praha 8 - Karlín
8594179511099
Složení: Guarana – extrakt ze semen Paullinia cupana Kunth s obsahem přírodního kofeinu 22 %, kofein, extrakt ze zeleného čaje z listů Camellia sinensis standardizovaný na 50 % polyfenolů, synefrin – extrakt z kůry Citrus aurantium, černý pepř – extrakt z plodů Piper nigrum standardizovaný na 95 % piperinu, chlorid chromitý, mikrokrystalická celulóza (nosič), hořečnaté soli mastných kyselin (protispékavá látka), HPMC kapsle
| Složka | Dávka v 1 kapsli | % RHP |
|---|---|---|
| Guarana (obsah přírodního kofeinu 22 %) | 200 mg | - |
| Kofein | 100 mg | - |
| Extrakt zeleného čaje | 50 mg | - |
| Synefrin (extrakt z kůry Citrus aurantiium) | 10 mg | - |
| Černý pepř (extrakt z plodů Piper nigrum) | 5 mg | - |
| Chrom | 40 µg | 100 % |
*RHP = Referenční hodnota příjmu pro průměrnou dospělou osobu (8 400 kJ / 2 000 kcal) dle Nařízení EU č. 1169/2011.
Užívejte 1 kapsli denně. Kapsli zapijte sklenicí vody, ideálně ráno se snídaní nebo po jídle. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Obsahuje kofein – 144 mg v denní dávce 1 kapsli.
Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
Mohlo by vás také zajímat
Hodnocení
53 Hodnocení
Fantastické!
Boží produkt!
Kupuji už po několikáte
Žádné zklamání s tímto spalovačem vás nečeká :)
Stačí jedna tabletka
Super dávkování
silný spalovač
spalovač je opravdu velmi silný
Akce
Využila jsem zvýhodněnou akci, děkuji.
Děkuji
Děkuji
kvalitní spalovač
funguje velmi dobře a je kvalitní
ideální na zpomalený metabolismus
:)))
Doopravdy funguje
Je skvělý, můžu jen chválit! :)
Rozdíly
Rozdíly na postavě jsou vidět, chce to ale také si srovnat stravu...
Hubnutí
Kila jdou dolů!
Ujde
Jiné na mě fungovaly více a dříve, ale i tak je fajn :)
jojo efekt
nedostavil se jojo efekt, díky
Opakovaná koupě
Kupuji a užívám pravidelně :)
Úžasný e-shop!
Rychlé doručení a super cena a akce :)
zatím nic
zatím nevidím žádné účinky, ale potím se při cvičení
Ideální
Ideální spalovač pro mou věkovou skupinu!
spalovač a kalorický deficit
zhubla jsem, pomohl spalovač a samozřejmě kalorický deficit
Metabolismus
Mám rychlý metabolismus
změna postavy
změnila se mi postava, ale ještě k tomu cvičím :)
žádné vedlejší účinky
super
bez jo-jo efektu
zhubla jsem a bez jo-jo efektu :)
.
super spalovač, ale ocenila bych větší balení
Nero
Kvalitní značka a rychlé vyřízení.
konečně super spalovač
konečně spalovač, který funguje i pro starší ženy
Přírodní spalovač
Super přírodní spalovač, děkuji
Pro zralé ženy
Ideální pro zralé ženy :)
výsledky po chvilce užívání
vidím rozdíly už po chvilce užívání spalovače, moc děkuji
fantastický produkt
super produkt, po 40. věku života je to velký pomocník
Redukce tuku
Pomohl mi zredukovat tuk i na problematických partiích!
zrychlený metabolismus
zrychlil se mi metabolismus a ve spojení s pohybem a zdravou stravou jsou kila dolů
pro starší dámy nutnost
měla jsem velké problémy s hubnutím, ale díky tomuto spalovači se konečně něco začalo dít
Fajn
Je super, jen moc nevidím rozdíl oproti klasickému spalovači od Nero
Na gauči moc nefunguje :((
Škoda, že moc nefunguje, když ležím na gauči. Tak jsem volala paní na infolinku a ta mi řekla, že se musím hýbat, aby to mělo požadované účinky. Ach jo....
děkuji
Beru krátce, ale zatím jsem žádné negativa nenašla. Těším se na výsledky užívání.
UČINNÉ
Opravdu funguje dobře
Nejlepší spalovač
Již po 10 min cvičení pociťuji efekt spalovače. Podávám mnohem větší výkon.
Doporučení
Nyní jsem zakoupila již druhé balení. Skvělý produkt, který opravdu funguje. Doporučuji ženám, které bojují s váhou :-)
Kila letí dolů
Upravila jsem jídelníček, začala užívat FAT BURNER při cvičení a za týden 2,3 kg dole. Dámy, fakt funkční produkt.
Naprostá bomba
Dlouho jsem hledala spalovač, který mi dodá energii při cvičení a zrychlí metabolismus. FAT BURNER maximálně splnil mé očekávání. Při sportovním výkonu mám spousta energie a pořádné se potím. Je to naprostá bomba a doporučuji všem.
Děkuji :-)
Po měsíčním užívání letí kila dolů, díky za bezva produkt. Jste nejlepší :-)
Skvělé výsledky
Dlouho bojuji s váhou, nyní užívám kombinaci spalovače a Nero Food a výsledky jsou viditelné po velmi krátké době. Vřele doporučuji.
Bez vedlejších účinků
Fat burner je velmi účinný. Při sportu mám vyšší výkonnost a nepociťuji nedostatek energie. Navíc se u mne neprojevují vedlejší účinky (pálení žáhy, nevolnost) jako u některých jiných spalovačů, které jsem zkoušela.
Opravdu funguje!
Produkt jsem zakoupila na doporučení a z účinků jsem nadšená. Konečně produkt za skvělou cenu a který skutečně funguje.
Spokojenost
Konečně jsem našla produkt, který opravdu funguje. Určitě zakoupím znovu.
Super
Používám pravidelně před cvičením, hubnutí začalo být konečně úspěšné
Velká spokojenost
Produkt jsem koupila spíše ze zvědavosti bez většího očekávání, ale jsem mile překvapena, jak spalovač funguje. Úbytek váhy, menší únava a skvělý spánek.
Produkt doporučuji
Je mi přes 40 a často sportuji. Dlouho jsem hledala funkční spalovač, který nebude pouze reklamním trikem. A jsem velmi ráda, že jsem našla. Užívám měsíc a výsledky jsou již znát. Díky za tento produkt!
Skvělá volba
úbytek váhy již po krátkém užívání
Úžasný produkt
Používám před při cvičením a váha jde rychleji dolů.
Doporučuji
Dostala jsem od kamarádky doporučení, že produkt funguje tak jak má. Mohou potvrdit, jsem velmi spokojena
Nejlepší spalovač
Skvělá cena, rychlé doručení, výborné výsledky
Výborný produkt
Okamžitý nástup účinku